Sandvișuri Cu Baie Franceză

Sandvișuri Cu Baie Franceză
Reteta sandwich-uri Dip Franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. O porție conține 308 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână apă, bulion de vită, amestec de ceapă-ierburi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper, Sandvișuri Cu Baie Franceză, și Sandvișuri Cu Baie Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 260°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți tigaia de 12 inci la foc mare. Pulverizați ceapa cu spray de gătit; se adaugă în tigaie. Se amestecă 1/2 linguriță din amestecul de plante. Gatiti 11-12 minute, amestecand frecvent si adaugand apa 2 linguri la un moment dat, pana cand ceapa se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți bulionul și restul de 1 1/2 lingurițe amestec de plante la foc mediu până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se ia de pe foc; adăugați carne de vită, împingând carnea de vită în lichid până când este acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Lăsați să stea 5 minute.
6
Așezați chiflele, tăiate cu părțile în sus, pe foaia de cookie-uri negrasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți 4 minute sau până se prăjește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți carnea de vită din bulion; bulion de rezervă. Pe fundul de chifle, așezați carnea de vită, ceapa și brânza; acoperiți cu blaturi de chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Se servește cu bulion cald pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista