Sandvișuri Cu Baie Franceză
Reteta sandwich-uri Dip Franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. O porție conține 308 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână apă, bulion de vită, amestec de ceapă-ierburi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper, Sandvișuri Cu Baie Franceză, și Sandvișuri Cu Baie Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 260°.
Încălziți tigaia de 12 inci la foc mare. Pulverizați ceapa cu spray de gătit; se adaugă în tigaie. Se amestecă 1/2 linguriță din amestecul de plante. Gatiti 11-12 minute, amestecand frecvent si adaugand apa 2 linguri la un moment dat, pana cand ceapa se rumeneste.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți bulionul și restul de 1 1/2 lingurițe amestec de plante la foc mediu până la fierbinte.
Se ia de pe foc; adăugați carne de vită, împingând carnea de vită în lichid până când este acoperită.
Așezați chiflele, tăiate cu părțile în sus, pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți 4 minute sau până se prăjește ușor.
Scoateți carnea de vită din bulion; bulion de rezervă. Pe fundul de chifle, așezați carnea de vită, ceapa și brânza; acoperiți cu blaturi de chifle.
Se servește cu bulion cald pentru scufundare.