Sandviș de porc tras la grătar

Sandviș de porc tras la grătar
BBQ tras Sandwich de porc ia în jurul valorii de 4 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 514 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 482 de gurmanzi și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ceapă, zahăr brun, pudră de muștar și boia de ardei și oz-4LB 8oz) umăr de porc. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandviș de porc tras la grătar, Sandviș de porc tras la grătar, și Sandviș de porc tras la grătar.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Împrăștiați ceapa și frunzele de dafin în fundul unei forme mari de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se amestecă pudra de muștar, boia de ardei și 1 linguriță de piper negru măcinat cu un vârf bun de sare. Frecați acest lucru peste tot carnea de porc, asigurându-vă că îl frecați în toate crăpăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați carnea de porc, cu coaja în sus, deasupra cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Se toarnă 200 ml apă în fundul cositorului, se înfășoară bine cu folie și se coace timp de 4 ore. Acest lucru se poate face cu până la 2 zile înainte, pur și simplu acoperiți tava în folie și răciți până când sunteți gata de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Aprinde grătarul. Într-un castron, amestecați ketchup-ul, oțetul, sosul Worcestershire și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Scoateți carnea de porc din tablă și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Așezați forma de prăjire pe plită, turnați amestecul de ketchup și bulați energic timp de 10-15 minute până când este groasă și lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
9
Scoateți frunzele de dafin și turnați sosul într-un robot de bucătărie; blitz până se omogenizează. Ungeți jumătate din amestecul de sos peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Odată ce flăcările grătarului s-au stins, puneți carnea de porc, cu pielea în jos. Gatiti 15 minute pana se carbonizeaza frumos, apoi intoarceti si gatiti inca 10 minute. Carnea va fi foarte fragedă, așa că aveți grijă să nu pierdeți între bare. Alternativ, încălziți un cuptor-grătar combinat la mare, așezați carnea de porc pe o tavă de copt și gătiți fiecare parte timp de 10-15 minute până când este carbonizat frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Ridicați carnea de porc pe o farfurie sau tavă mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12
Îndepărtați șirul și îndepărtați pielea. Folosind 2 furculițe, mărunțiți carnea în bucăți groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
13
Adăugați 3-4 linguri de sos de grătar în carne și aruncați totul bine pentru a acoperi. Îngrămădiți în rulouri și serviți cu sos suplimentar și puțină salată de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate48
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista