Sandviș cu șuncă și praz cu sos Cheddar

Sandvișul cu șuncă și praz cu sos Cheddar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 755 calorii, 32g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză gruyere, șuncă, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Sandviș cu pâine de praz, cheddar și slănină, Clătite de praz și Cheddar, și Brioșe Cu Cheddar Și Praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 2 linguri de unt în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați prazul și gătiți, amestecând, până când începe să se rumenească, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați șuncă și continuați să gătiți și să amestecați până când șunca începe să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Ștergeți tigaia. Topiți untul de lingură rămas la foc mediu-mare. Se amestecă făina și se fierbe, amestecând constant, până când amestecul începe să devină auriu, aproximativ 2 minute.
Adăugați aproximativ 1/4 cană de milki într-un flux lent și constant, amestecând constant. Odată încorporat, continuați să turnați laptele rămas, amestecând până se încorporează complet.
Se ia de pe foc și se amestecă brânza și muștarul până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară-mijlocie și setați-l la fiert. Aranjați bucățile de pâine pe foaia de copt, cu partea tăiată în sus. Împărțiți amestecul de șuncă în mod egal între ele, apoi sosul spook peste. Se fierbe până se rumenesc și se fierbe, 2 până la 3 minute, în funcție de broiler.