Sandviș cu ton la grătar
BBQ 'tras' Sandwich de ton ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 582 calorii, 43G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, unt, sos worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 65%. Încercați Aragaz lent BBQ tras carne de porc, BBQ în stil Memphis: Sandwich de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon Necagiat, și Tuna Nicoise Sandwich cu sandwich subtiaza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati ceapa, usturoiul si apa intr-o tigaie la foc mediu pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați ton, sos Worcestershire și condimente pentru friptură; amestecați scurt pentru a combina.
Adăugați sosul de grătar. Se fierbe la foc mic pentru a permite aromelor să se combine, aproximativ 5 minute.
Întindeți untul pe rulouri moi. Puneți amestecul de ton pe rulouri și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.