Sandviș Cu Stridii Prăjite Cu Pui

Sandvișul cu stridii prăjite cu pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,23 USD pe porție. O porție conține 787 calorii, 14g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de zară, ulei vegetal, salată română și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Sandviș Cu Stridii Prăjite Cu Pui, Sandwich cu ou prăjit și stridii, și Cina în seara asta: sandviș cu stridii prăjite și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: o friteuză și un termometru pentru prăjit
Combinați maioneza, castraveții, caperele, coaja de lămâie și sucul de lămâie și amestecați bine. Dați la frigider până când este nevoie. Sosul este cel mai bun atunci când este făcut cu o zi înainte de utilizare.
Combinați Zara și sosul de chili și amestecați bine. Înmuiați stridiile decojite în amestec și dați-le la frigider, peste noapte, dacă puteți.
Preîncălziți uleiul vegetal la 350 de grade F.
Se toarnă făina pe o farfurie. Scoateți ușor stridiile una câte una din zară, având grijă să nu le rupeți și așezați-le rapid în făină. Excesul de zară vă va ajuta pentru bucățile delicioase crocante, așa că nu vă faceți griji că faceți o mizerie. Acoperiți stridiile complet cu făină, folosind mâinile curate și apăsați-le ușor pentru a vă asigura că sunt complet acoperite.
Scoateți din făină, scuturând excesul și puneți-le în friteuză. Gatiti pana se rumeneste frumos, chiar dupa auriu (ganditi-va la puiul prajit preferat).
În timp ce stridiile se gătesc, prăjiți interiorul chiflelor și puneți-le deoparte.
Transferați stridiile pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge și condimentați cu sarea.
Întindeți sosul tartru pe ambele părți ale chiflelor.
Așezați stridiile pe jumătatea inferioară, apoi deasupra cu romaina mărunțită. Închideți-le, suflecați-vă mânecile, spargeți băutura preferată și săpați!