Sandviș cu salam cu gust de conopidă
Această rețetă servește 15 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 172 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, pâine, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Șuncă la grătar, brânză și salam cu gust de Caper, Sandviș cu salam la grătar pentru # SundaySupper, și Sandviș cu salam și cremă de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă aproximativ 1 inch de apă într-o cratiță mare sau oală. Montați un coș cu aburi în tigaie.
Tăiați conopida în sferturi.
Scoateți și aruncați miezul.
Așezați conopida în abur, acoperiți și puneți-o la foc mediu-mare. Abur până aproape, dar nu destul de fraged, 10 până la 12 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se toacă conopida în bucăți de 1/2 inch și se transferă într-un castron mare.
Adăugați uleiul, stafidele, caperele, sarea, piperul și (dacă utilizați) oțetul și semințele de chimen.
Lăsați să stea 15 minute. (Puteți acoperi gustul și îl puteți păstra la frigider până la 5 zile.)
Așezați feliile de pâine pe o suprafață de lucru.
Întindeți jumătate din felii cu muștarul, apoi acoperiți cu salamul și gustul de conopidă. Sandwich cu pâinea rămasă.