Sandviș cu salam cu gust de conopidă

Sandviș cu salam cu gust de conopidă
Această rețetă servește 15 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 172 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, pâine, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Șuncă la grătar, brânză și salam cu gust de Caper, Sandviș cu salam la grătar pentru # SundaySupper, și Sandviș cu salam și cremă de brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă aproximativ 1 inch de apă într-o cratiță mare sau oală. Montați un coș cu aburi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Tăiați conopida în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3
Scoateți și aruncați miezul.
4
Așezați conopida în abur, acoperiți și puneți-o la foc mediu-mare. Abur până aproape, dar nu destul de fraged, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se toacă conopida în bucăți de 1/2 inch și se transferă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați uleiul, stafidele, caperele, sarea, piperul și (dacă utilizați) oțetul și semințele de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
7
Lăsați să stea 15 minute. (Puteți acoperi gustul și îl puteți păstra la frigider până la 5 zile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
8
Așezați feliile de pâine pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
9
Întindeți jumătate din felii cu muștarul, apoi acoperiți cu salamul și gustul de conopidă. Sandwich cu pâinea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista