Sandra ' s Apple-Rhubarb Pie

Sandra ' s Apple-Rhubarb Pie
Sandra ' s Apple-Rhubarb Pie este un lacto ovo vegetarian desert. O porție conține 225 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, ouă, zahăr și smântână. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, care nu este atât de extraordinar. Încearcă Sandra ' s Key Lime Pie, Rhubarb-Plăcintă Cu Mere, și Plăcintă Cu Fructe De Pădure-Mere-Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia a 9-in. placă de plăcintă cu patiserie de jos; tăiați chiar și cu marginea plăcii. Într-un castron, combinați ouăle, smântâna, untul, coaja de portocală și sarea. Se amestecă rubarba și merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați zahărul și făina; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Se toarnă în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Rulează restul de patiserie pentru a se potrivi deasupra plăcintei; așezați peste umplutură. Tăiați, sigilați și marginile flautului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați fante în patiserie. Acoperiți marginile lejer cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Se coace la 425 CP timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350 CP; îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Coaceți cu 40-45 de minute mai mult sau până când crusta se rumeneste. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca Snake River Late Harvest Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Snake River Late Harvest Riesling
Snake River Late Harvest Riesling
Fabricat din strugurii lăsați să atârne pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. 2011 are un nas de var cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista