Saltimbocca de porc cu mămăligă

Saltimbocca de porc cu mămăligă
Saltimbocca de porc cu mămăligă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 432 calorii, 33g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză fontina, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Saltimbocca de creveți cu mămăligă, Saltimbocca De Porc, și Saltimbocca de porc cu mazăre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti carnea de porc, așezați fiecare cotlet între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Aranjați 1 felie de prosciutto peste fiecare cotlet; se acoperă cu 1 frunză de salvie și aproximativ 1 lingură de brânză. Îndoiți cotletele în jumătate până la umplerea sandvișului și fixați-le cu murături din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
BrânzăBrânză
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
2
Presărați ambele părți ale cotletelor cu piper și 1/8 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
3
Așezați făina într-un vas puțin adânc; dragă cotletele umplute în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați cotlete; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
6
Scoateți din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați 1 cană de bulion; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 5 minute). Se amestecă 1 lingură de salvie. Reduceți căldura la mediu. Întoarceți cotletele în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine, rotind o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Pentru a pregăti polenta, aduceți laptele și 1 bulion de conserve la fierbere. Se amestecă treptat polenta și 1/2 linguriță sare. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
BulionBulion
LapteLapte
SareSare
10
Serviți polenta imediat cu cotlete și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista