Salsa Verde Tomatillo Carbonizată
Carbonizate Tomatillo Salsa Verde ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 39 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Salsa Tomatillo Carbonizată, și Salsa Margarita Tomatillo Carbonizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru căldură medie-mare. Aruncați 1/2 ceapă albă mică, înjumătățită pe lungime, păstrând rădăcina intactă, 1/2 cap de usturoi, necojit, înjumătățit transversal, 1 jalapeimbro, 1 kilogram de tomatillos decorticat și 1 lingură de ulei vegetal într-un castron mare. Grătiți legumele, întorcându-le des, până se înmoaie și carbonizate, 5-8 minute.
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească ușor.
Strângeți căței de usturoi într-un robot de bucătărie și pulsați cu ceapă, jalape cu tulpină, tomatillos, 1/2 buchet de coriandru, numai frunze și tulpini fragede și 1/4 cană de suc proaspăt de lămâie doar până se formează un sos gros; condimentează cu sare kosher, piper negru proaspăt măcinat și mai mult suc de lămâie, dacă se dorește.
Faceți înainte: Salsa verde poate fi făcută cu 5 zile înainte. Acoperiți și răciți.