Salsa Tomatillo-Chile
Reteta Tomatillo-Chile Salsa ar putea satisface pofta ta Mexican în aproximativ 45 minute. O porție conține 305 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.73 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. Dacă aveți la îndemână ardei iute anaheim, ulei vegetal, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salsa Tomatillo Prăjită-Chile, Rețetă De Salsa Prăjită Cu Tomatillo Chile, și Chile Toasted de Arrabrbol și salsa Tomatillo.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar sau preîncălziți broilerul.
Ungeți tomatillos, ardei iute, ardei gras și ceapă cu uleiul și grătiți la foc mediu-fierbinte, întorcându-se ocazional, până se înmoaie și se carbonizează ușor peste tot, aproximativ 8 minute pentru tomatillos și 10 până la 12 minute pentru ardei iute, ardei gras și ceapă.
Transferați ardeii iute și ardeii grași într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se răcească complet. Tăiați gros tomatillo și ceapa și transferați-le într-un alt castron.
Curățați, miez și semănați ardeii grași. Tăiați mărunt jalapeos și tocați grosolan anaheims și ardeii grași.
Adăugați-le în bol cu amestecul de tomatillo, apoi amestecați sucul de lămâie și uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper.
Se servește cu chipsuri de tortilla.