Salsa-pui și orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Salsa-pui și orez. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 468 calorii, 37g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână slănină oscar mayer, brânză pepper jack, piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul alb gătit, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați 3 Salsa De Fasole Pui Și Orez, Caserola de pui și orez Salsa, și Brânză Salsa De Pui Și Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati slanina in tigaie mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante, rezervând 1 lingură. picături în tigaie.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Adăugați pui la picături în tigaie; gatiti 4 pana la 5 min. pe fiecare parte sau până la terminare (165F).
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați ceapa și ardeii în tigaie; gatiti 5 min. sau până când este crocant-fraged, amestecând frecvent. Se amestecă salsa și slănina.
Puneți orezul pe farfurii de servire; se acoperă cu pui, amestec de salsa și brânză.