Salsa La Gratar

Salsa La Gratar
Reteta Salsan la gratar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 91 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 30. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de roșii, frunze de coriandru, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Muschiulet de porc la gratar cu salsa de Avocado-piersica si Guacamole Tomatillo la gratar, Halibut la grătar condimentat cu Chili cu salsa cochetă cu porumb la grătar, și Pur și simplu friptură la grătar cu porumb la grătar și Salsa de fasole neagră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-mare) căldură. Înveliți porumbul, ardeiul jalapeo, ceapa și tăiați ușor părțile roșiilor cu spray de gătit. Grill porumb și ceapă, acoperite cu capac de grătar, 15 minute sau până se rumenesc, întorcându-se ocazional. În același timp, roșiile la grătar și ardeiul jalapeo, acoperite cu capac de grătar, 8 minute sau până când apar semne de grătar, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Scoateți toate din grătar și răciți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Tăiați sâmburii de porumb din știuleți; aruncați știuleții. Se toacă grosolan ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Pulse usturoi și următoarele 2 ingrediente într-un procesor de alimente până la tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați roșii la grătar, ceapă și ardei jalapeo în robotul de bucătărie, în loturi, și pulsați fiecare lot până când este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Transferați într-un castron mare. Se amestecă sarea și porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Se servește cu coji de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativCești Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ

Vin recomandat: Riesling, Trandafir Spumant, Pinot Noir

Riesling, Sparkling ros_ixtto și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Mexicani. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori portocalii, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe palat veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista