Salsa La Gratar

Reteta Salsan la gratar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 91 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 30. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de roșii, frunze de coriandru, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Muschiulet de porc la gratar cu salsa de Avocado-piersica si Guacamole Tomatillo la gratar, Halibut la grătar condimentat cu Chili cu salsa cochetă cu porumb la grătar, și Pur și simplu friptură la grătar cu porumb la grătar și Salsa de fasole neagră.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-mare) căldură. Înveliți porumbul, ardeiul jalapeo, ceapa și tăiați ușor părțile roșiilor cu spray de gătit. Grill porumb și ceapă, acoperite cu capac de grătar, 15 minute sau până se rumenesc, întorcându-se ocazional. În același timp, roșiile la grătar și ardeiul jalapeo, acoperite cu capac de grătar, 8 minute sau până când apar semne de grătar, întorcându-se ocazional.
Scoateți toate din grătar și răciți 15 minute.
Tăiați sâmburii de porumb din știuleți; aruncați știuleții. Se toacă grosolan ceapa.
Pulse usturoi și următoarele 2 ingrediente într-un procesor de alimente până la tocat fin.
Adăugați roșii la grătar, ceapă și ardei jalapeo în robotul de bucătărie, în loturi, și pulsați fiecare lot până când este bine amestecat.
Transferați într-un castron mare. Se amestecă sarea și porumbul.
Se servește cu coji de porc.
Vin recomandat: Riesling, Trandafir Spumant, Pinot Noir
Riesling, Sparkling ros_ixtto și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Mexicani. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori portocalii, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe palat veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.