Salsa La Gratar

Salsa La Gratar
Reteta Salsan la gratar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 91 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 30. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de roșii, frunze de coriandru, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Muschiulet de porc la gratar cu salsa de Avocado-piersica si Guacamole Tomatillo la gratar, Halibut la grătar condimentat cu Chili cu salsa cochetă cu porumb la grătar, și Pur și simplu friptură la grătar cu porumb la grătar și Salsa de fasole neagră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-mare) căldură. Înveliți porumbul, ardeiul jalapeo, ceapa și tăiați ușor părțile roșiilor cu spray de gătit. Grill porumb și ceapă, acoperite cu capac de grătar, 15 minute sau până se rumenesc, întorcându-se ocazional. În același timp, roșiile la grătar și ardeiul jalapeo, acoperite cu capac de grătar, 8 minute sau până când apar semne de grătar, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Scoateți toate din grătar și răciți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Tăiați sâmburii de porumb din știuleți; aruncați știuleții. Se toacă grosolan ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Pulse usturoi și următoarele 2 ingrediente într-un procesor de alimente până la tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați roșii la grătar, ceapă și ardei jalapeo în robotul de bucătărie, în loturi, și pulsați fiecare lot până când este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Transferați într-un castron mare. Se amestecă sarea și porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se servește cu coji de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativCești Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ

Vin recomandat: Riesling, Trandafir Spumant, Pinot Noir

Riesling, Sparkling ros_ixtto și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Mexicani. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori portocalii, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe palat veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista