Salsa La Cuptor-Smântână Brânză Dip

Salsa la cuptor-smântână brânză Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 194 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15 și costă 42 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de pâine rotundă, taco Bell și salsa chunky, brânză Cheddar ascuțită cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de KraftRecipes.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa Verde Smântână Enchiladas, Dip de fasole și slănină cu Salsa, smântână și Cheddar, și Mușcături De Pui Margarita La Grătar Cu Salsa-Smântână Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Tăiați o felie groasă de 1/4 inch din partea de sus a pâinii; pus deoparte.
Îndepărtați centrul pâinii, lăsând o coajă groasă de 3/4 inch.
Tăiați pâinea îndepărtată în bucăți de mușcătură.
Se amestecă crema de brânză, smântâna și salsa până se omogenizează; se amestecă brânza mărunțită. Lingura în coajă de pâine; se acoperă cu partea de sus a pâine. Înfășurați în folie.
Coaceți 1 oră sau până când scufundarea este încălzită.
Se servește cu cuburi de pâine.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sos de scufundare în meniu? Încercați să vă împerecheați cu spumant rossimbroul și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.