Salsa La Cuptor-Smântână Brânză Dip

Salsa La Cuptor-Smântână Brânză Dip
Salsa la cuptor-smântână brânză Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 194 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15 și costă 42 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de pâine rotundă, taco Bell și salsa chunky, brânză Cheddar ascuțită cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de KraftRecipes.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa Verde Smântână Enchiladas, Dip de fasole și slănină cu Salsa, smântână și Cheddar, și Mușcături De Pui Margarita La Grătar Cu Salsa-Smântână Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați o felie groasă de 1/4 inch din partea de sus a pâinii; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PâinePâine De Pâine
3
Îndepărtați centrul pâinii, lăsând o coajă groasă de 3/4 inch.
4
Tăiați pâinea îndepărtată în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
5
Se amestecă crema de brânză, smântâna și salsa până se omogenizează; se amestecă brânza mărunțită. Lingura în coajă de pâine; se acoperă cu partea de sus a pâine. Înfășurați în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Dientes De AjoDientes De Ajo
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți 1 oră sau până când scufundarea este încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se servește cu cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sos de scufundare în meniu? Încercați să vă împerecheați cu spumant rossimbroul și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Markus Huber Trandafir Spumant
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista