Salsa Jicama

Salsa Jicama
Jicama Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 174 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână zahăr, frunze de coriandru, măr granny smith și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 45%. Încercați Salsa de portocale și Jicama, Ananas-Jicama Salsa, și Salsa Jicaman Orange pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un bol mare de salată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Serviți singur ca salată laterală sau cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista