Salsa de roșii gros

Salsa de roșii gros
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mexicane în cutia de rețete, Chunky Tomato Salsa ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest aperitiv are 19 calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 16 și costă 21 de cenți per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită cățel de usturoi, sare, chimen măcinat și ceapă. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore . Cu un scor de lingură de 30% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: tilapia prăjită cu salsa grosă de roșii și portocale , pui la grătar cu rozmarin cu salsa de roșii și avocado și salsa groasă .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați primele nouă ingrediente. Se amestecă pasta de roșii, oțetul și sucul de lămâie. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 1 oră, amestecând des. Se răcește la temperatura camerei. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Serviți cu chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vietti Cascinetta Moscato d'Asti cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
De culoare galben deschis la soare și ușor încrețit, acest Moscato d'Asti are arome intense de piersici, petale de trandafir și ghimbir. La palat este delicat dulce și spumant, cu aciditate modestă, echilibru bun, complexitate bună și un final de caise proaspete. Minunat ca aperitiv, acompaniament perfect pentru bucătăria pan-asiatică și homar, precum și produse de patiserie, deserturi cremoase și pe bază de fructe și brânzeturi albastre.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții16
Scor De Sănătate3
Revista