Salsa De Porumb La Grătar

Reteta salsa de porumb la gratar ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 52 minute. Această rețetă servește 8. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 201 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți frunze de busuioc julienne, porumb de urechi, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte, și Pur și simplu friptură la grătar cu porumb la grătar și Salsa de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Ungeți porumbul din belșug cu ulei de măsline și condimentați bine cu sare și piper. Grătați, întorcându-vă la fiecare câteva minute, până când aurul ușor este peste tot și gătit, aproximativ 12 minute.
Lăsați să se răcească și tăiați sâmburii. Aruncați știuleții.
Se toacă roșiile și se taie un X mic pe fundul fiecăruia.
Se unge cu ulei de măsline, se condimentează cu sare și piper și se pune pe grătar, cu fața în jos, departe de căldura directă. Acoperiți grătarul și gătiți până când roșiile încep să se înmoaie, dar nu sunt gătite până la capăt (sau se vor topi prin grătar!), aproximativ 15 minute. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula, apoi se curăță.
Tăiați roșiile în jumătate transversal și stoarceți sucul și semințele printr-o sită într-un bol. Rezervați sucurile și tocați carnea.
Puneți ceapa în vasul mediu nereactiv și aruncați cu 2 linguri de oțet.
Se lasă la marinat până se schimbă culoarea, aproximativ 10 minute.
Adăugați roșiile tocate, sucul de roșii rezervat, ceapa, busuiocul și 1/3 cană de ulei de măsline în porumb. Aruncă bine. Gustați pentru condimente și reglați cu sare, piper și oțet rămas. Salsa este cel mai bine mâncat în aceeași zi, dar va păstra, acoperite și refrigerate, o zi sau cam asa ceva.
Se servește cu chipsuri de tortilla sau ca topping pentru tacos.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR]()
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.