Salsa De Porumb La Grătar

Salsa De Porumb La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Salsan de porumb la grătar. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 70 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 25. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați avocado, ardei jalape, porumb de urechi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte, și Pur și simplu friptură la grătar cu porumb la grătar și Salsa de fasole neagră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt). Înveliți ușor știuleții de porumb cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
3
Porumb la grătar, acoperit cu capac la grătar, 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc, întorcându-se la fiecare 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți din grătar; se răcește 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Țineți fiecare știulet la grătar în poziție verticală pe o tăietură; tăiați cu grijă în jos, tăind sâmburii din știulet. Aruncați știuleții; așezați sâmburii într-un castron mare. Se amestecă ușor roșiile și următoarele 5 ingrediente. Acoperiți și răciți până când este gata de servit, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
BolBol
6
Dacă este răcit, lăsați amestecul de porumb să stea la temperatura camerei 30 de minute. Curățați și tocați avocado; aruncați cu amestec de porumb chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
PorumbPorumb
7
Serviți cu chipsuri de tortilla, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate7
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista