Salsa De Porumb

Salsa De Porumb
Salsa de porumb ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 257 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, porumb de sâmbure, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte, și Salsa De Porumb.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele.
2
Acoperiți și refrigerați aproximativ 1 oră sau până la răcire. A se păstra bine acoperit la frigider până la 3 săptămâni.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista