Salsa de gradina

Salsa de gradina
Garden Salsa ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 40. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 140 de calorii, 2 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Pentru 33 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și luați sare, chimen măcinat, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 18%. Acest scor nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salsa de grădină, Salsa de grădină și Salsa de grădină.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați roșiile, ardeiul verde, ceapa, usturoiul, oțetul, sucul de lămâie, uleiul, jalapeno și condimentele. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Serviți cu chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.
DificultateGreu
Gata În15 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista