Salsa cu trei Chili de la CAF-Pasqual
Salsa cu trei Chili de la CAF-ul Pasqual ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 30 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână ardei iute de arbol, oregano obișnuit, roșii coapte ferme și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salsa de Chili, Salsa De Chili, și Salsa de Chili.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați tulpinile din guajillos și chiles de arbol; aruncați semințele din guajillos. Clătiți ardeii iute.
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri, combinați ardei iute uscați, tomatillos, roșii, jalapeo, ceapă, usturoi, 3/4 linguriță sare și 1 cană de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare; amestecați frecvent până când ardeii iute uscați sunt limpezi, 10 până la 15 minute.
Lăsați să se răcească aproximativ 10 minute.
Între timp, într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mic, amestecați chimenul, cuișoarele și oregano până când sunt parfumate, aproximativ 4 minute.
Combinați amestecul de chili și condimentele într-un blender. Se învârte până se curăță grosier.
Se adaugă sare după gust.
Se toarnă într-un castron.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.