Salsa Chipotle

Chipotle Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 284 calorii. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Salsa Taquera-Salsa De Avocado Cu Chipotle Fumuriu, Picant Prăjită Salsa Chipotle Salsa, și Quesadillas de dovleac prăjit Chipotle, ciuperci și Kale cu Creman de dovleac Chipotle și salsa de Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți fundul unei tigaie pentru grătar de 10 până la 12 inci sau tigaie grea cu folie și puneți-o la foc mare. Când este fierbinte, puneți roșiile, ceapa și usturoiul pe folie. Întoarceți ocazional până se rumenesc în pete peste tot, 5 până la 6 minute pentru usturoi, 9 până la 12 minute pentru ceapă și roșii; îndepărtați fiecare așa cum ați făcut.
Adăugați ardei iute uscați (omiteți acest pas dacă utilizați ardei iute conservați) la tigaie și întoarceți adesea până când se înmoaie ușor și se întunecă în pete, 1 până la 2 minute.
Stem chiles; deschideți și îndepărtați semințele. Purtați mănuși de cauciuc, rupeți sau tăiați ardeii iute în bucăți mici; picătură într-un blender. Roșiile de bază și tăiate în bucăți; adăugați la blender. Curățați ceapa și usturoiul; se toacă grosier și se adaugă în blender. Amestec vârtej până la omogenizare, împingându-l în jos în lame după cum este necesar.
Se toarnă ulei de măsline într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare; când este fierbinte, adăugați amestecul de roșii și amestecați des până se fierbe rapid, 3 până la 4 minute.
Adăugați suc de lămâie și amestecați ocazional până când salsa este destul de groasă, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Se adaugă sare după gust.