Rețeta Salsan caldă și picantă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 106 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sare, oțet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Încercați Final Cald Salsa, Cod cu salsa caldă de Avocado, și Salsa Caldă De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță la foc mediu; adăugați roșiile și ardeii verzi și ingredientele rămase. Reveniți la fierbere, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se servește cald cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.