Salsa caldă și picantă

Salsa caldă și picantă
Rețeta Salsan caldă și picantă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 106 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sare, oțet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Încercați Final Cald Salsa, Cod cu salsa caldă de Avocado, și Salsa Caldă De Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță la foc mediu; adăugați roșiile și ardeii verzi și ingredientele rămase. Reveniți la fierbere, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se servește cald cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista