Salsa Borracha
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Salsa Borrachan. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $2.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 460 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de portocale, tequila aurie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Încercați Salsa Borracha, Salsa Borracha, și Salsa Borracha (Salsa Beată) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ardeii iute intr-o tigaie uscata saut la foc mare, intorcandu-i constant, timp de 2 minute, sau pana se prajesc usor. Înjumătățiți șisămânță ardeii iute. Rupeți-le în bucăți mici și transferațibucăți într-un blender.
Adăugați sucul de portocale, tequila, usturoiul și 2 linguri de ulei de măsline în blender. Puree până când salsa este aproapenetedă.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie saut.
Adăugați salsa și gătiți timp de 5 minute sau până laușor îngroșat. Condimentează salsa cu sare și piper.
Lasă-LSE răcește complet. (Salsa se poate face cu 1 zi înainte. Acoperisos și păstrați-l în frigider.)
Se serveste salsa acoperit cu maruntita o brânză de tip A.
Retipărit cu permisiunea Fresh Mexico: 100 de rețete pentru adevărata aromă mexicană de Marcela Valladolid, 2011 Clarkson Potter o divizie a Random House, Inc.Marcela Valladolid este gazda Discovery Travel And Living ' s Relatos con Sabor (povești cu aromă), care se difuzează în fiecare țară din America Latină și pe Discovery Familia din Statele Unite. Crescută în Tijuana, Mexic, a urmat Institutul Culinar din Los Angeles și mai târziu școala de gătit Ritz-Escoffier din Paris. Fostă redactor/tester de rețete la Bon App revista Apprentice: Martha Stewart, a devenit cunoscută pe scară largă după ce a apărut ca concurentă la The Apprentice: Martha Stewart. Ea și fiul ei își împart timpul între Tijuana și San Diego.