Salsa Borracha

Salsa Borracha
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Salsa Borrachan. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $2.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 460 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de portocale, tequila aurie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Încercați Salsa Borracha, Salsa Borracha, și Salsa Borracha (Salsa Beată) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ardeii iute intr-o tigaie uscata saut la foc mare, intorcandu-i constant, timp de 2 minute, sau pana se prajesc usor. Înjumătățiți șisămânță ardeii iute. Rupeți-le în bucăți mici și transferațibucăți într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
2
Adăugați sucul de portocale, tequila, usturoiul și 2 linguri de ulei de măsline în blender. Puree până când salsa este aproapenetedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TequilaTequila
UsturoiUsturoi
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
4
Adăugați salsa și gătiți timp de 5 minute sau până laușor îngroșat. Condimentează salsa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
Lasă-LSE răcește complet. (Salsa se poate face cu 1 zi înainte. Acoperisos și păstrați-l în frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
SosSos
6
Se serveste salsa acoperit cu maruntita o brânză de tip A.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză EnchiladoBrânză Enchilado
Dientes De AjoDientes De Ajo
7
Retipărit cu permisiunea Fresh Mexico: 100 de rețete pentru adevărata aromă mexicană de Marcela Valladolid, 2011 Clarkson Potter o divizie a Random House, Inc.Marcela Valladolid este gazda Discovery Travel And Living ' s Relatos con Sabor (povești cu aromă), care se difuzează în fiecare țară din America Latină și pe Discovery Familia din Statele Unite. Crescută în Tijuana, Mexic, a urmat Institutul Culinar din Los Angeles și mai târziu școala de gătit Ritz-Escoffier din Paris. Fostă redactor/tester de rețete la Bon App revista Apprentice: Martha Stewart, a devenit cunoscută pe scară largă după ce a apărut ca concurentă la The Apprentice: Martha Stewart. Ea și fiul ei își împart timpul între Tijuana și San Diego.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista