Salmon Salsa Verde

Salmon Salsa Verde
Salsa verde de somon este un fără gluten, fără lactate și primal hor d ' oeuvre. Această rețetă face 3 porții cu 293 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.71 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, năsturel, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somon cu salsa verde, Somon fiert cu Salsa Verde, și Somon cu cartofi noi salsa verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C.cântărește toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Îndepărtați orice tulpini mari de pe năsturel și mentă.Fie tocați mărunt toate ingredientele (cu excepția somonului) și amestecați-le împreună într-un castron cu uleiul de măsline sau amestecați-le într-un robot de bucătărie cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Îndepărtați orice oase din fileurile de somon și puneți-le, cu pielea în jos, pe o tavă de copt unsă. Apoi acoperiți partea superioară a fiecărui file cu salsa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Puneți tava în cuptor timp de 15 minute. Apoi scoateți somonul din cuptor și lăsați-i să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Servește. L-am servit cu cartofi prăjiți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate100
Revista