Salată vietnameză de fructe de mare

Salată vietnameză de fructe de mare
Dacă doriți să adăugați mai multe Vietnameză rețete pentru colecția dvs., salata Vietnameză de fructe de mare ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 268 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sos de soia, împachetați tăiței de orez, mentă și coriandru și morcovi. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Salată Vietnameză, și Salată De Pui Vietnameză.

Instrucțiuni

1
Pentru a face salata, puneți toate legumele și fructele de mare într-un castron mare, rezervând câteva dintre ierburi pentru blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se amestecă totul împreună, astfel încât fructele de mare și fidea să fie combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
3
Faceți pansamentul amestecând toate ingredientele, aruncați-l prin salată, apoi împărțiți-l între 5 boluri adânci sau îngrămădiți-vă pe un platou mare și lăsați-i pe toți să se ajute singuri. Împrăștiați ierburile rezervate deasupra pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții5
Scor De Sănătate40
Revista