Salată vietnameză de fructe de mare
Dacă doriți să adăugați mai multe Vietnameză rețete pentru colecția dvs., salata Vietnameză de fructe de mare ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 268 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sos de soia, împachetați tăiței de orez, mentă și coriandru și morcovi. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Salată Vietnameză, și Salată De Pui Vietnameză.
Instrucțiuni
Pentru a face salata, puneți toate legumele și fructele de mare într-un castron mare, rezervând câteva dintre ierburi pentru blat.
Se amestecă totul împreună, astfel încât fructele de mare și fidea să fie combinate.
Faceți pansamentul amestecând toate ingredientele, aruncați-l prin salată, apoi împărțiți-l între 5 boluri adânci sau îngrămădiți-vă pe un platou mare și lăsați-i pe toți să se ajute singuri. Împrăștiați ierburile rezervate deasupra pentru a servi.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.