Salată verde mixtă cu prune uscate și nuci pecan prăjite
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Salata verde mixtă cu prune uscate și nuci pecan prăjite ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 388 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână salată română, șalotă, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Salată verde mixtă cu portocale, afine uscate și nuci pecan, Tagine de vită cu prune uscate și migdale prăjite, și Salată verde mixtă cu semințe de rodie, Fetan și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pansamentul, combinați oțetul de sherry, mierea și muștarul Dijon într-un castron mic; se amestecă cu un tel. Adăugați treptat ulei de măsline, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Adăugați șalotă, sare și piper negru proaspăt măcinat; pus deoparte.
Combinați escarola și salata romană într-un castron mare.
Adăugați prune uscate și nuci pecan și aruncați bine.
Se toarnă vinaigreta peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi.