Salată verde la grătar cu Manchego
Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană? Salata verde la grătar cu Manchego ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 224 calorii. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, salate mici de bijuterii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată Verde La Grătar, Salată Verde La Grătar, și Salata verde la gratar cu CR Aproxormme FRA și Avocado.
Instrucțiuni
Cu partea plată a unui cuțit, zdrobiți hamsiile într-o pastă. Într-un castron mic, amestecați împreună ulei de măsline, suc de lămâie, pastă de hamsii și sare și piper după gust.
Tăiați salatele pe jumătate pe lungime, păstrând frunzele atașate de miezuri.
Periați peste tot cu 1 1/2 până la 2 linguri de pansament de hamsii.
Așezați salate pe un grătar pe un pat solid de cărbuni mediu-fierbinți sau foc mediu-mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului timp de 5 până la 6 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti, intorcand o data, pana cand salatele se inmoaie si se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Așezați salatele tăiate cu fața în sus pe un platou.
Stropiți restul de pansament peste salate și acoperiți cu bucle manchego.
Se servește cu pene de lămâie.