Salată verde de pere, sfeclă și Gorgonzola
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata verde de pere, sfeclă și Gorgonzola ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sfeclă, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată de varză de iarnă + verdeață de sfeclă cu pere, Gorgonzolan și fenicul, Cupe de brânză Gorgonzola cu salată verde de pere și alune, și Salată spiralizată de sfeclă și spanac cu Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Spălați sfecla, lăsând umed și înfășurați individual în folie. Aranjați sfecla în tigaie sau pe foaie de copt; coaceți 90 de minute sau până se înmoaie (trageți un cuțit cu lamă subțire prin folie pentru a testa). Se răcește în folie. (Pentru a găti pe plită, puneți sfecla în cratiță și acoperiți cu apă; se aduce la fierbere și se gătește la foc mediu până se înmoaie. Mișto. Acest lucru durează mai puțin timp decât coacerea-45 de minute până la o oră.) Sfecla de zaruri.
Aruncați perele cu suc de lămâie într-un castron mic; acoperiți și refrigerați până la 2 ore.
Așezați sfecla prăjită cubulețe și brânza în 2 boluri separate; acoperiți și refrigerați până la 2 ore.
Combinați uleiul și următoarele 5 ingrediente într-un bol, amestecând cu biciul.
Scoateți perele, sfecla și brânza din frigider cu 15 minute înainte de servire; aduceți la temperatura camerei.
Așezați verdeața într-un bol; deasupra cu pere, sfeclă și brânză și stropiți cu vinetă.