Salată Ușoară De Pui Cu Lămâie-Dijon

Salată Ușoară De Pui Cu Lămâie-Dijon
Salata ușoară de pui cu lămâie-Dijon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 211 calorii, 22g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați ou fiert tare, parmezan, roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Încercați Salată Ușoară De Pui Cu Lămâie-Dijon, Salată de pui de afine cu sos ușor de parmezan Dijon, și Pulpe de pui la grătar cu lămâie-Dijon cu salată de rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți toate ingredientele de pansament cu sârmă până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Pe farfurii individuale de servire, aranjați salată, pui, roșii și ou. Lingură pansament deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
3
Se presară cu ceapă și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista