Salată Tortellini consistentă

Salată Tortellini consistentă
Salata Tortellini copioasă durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine, 14 g de grăsimi și un total de 260 de calorii. Pentru 1,15 USD per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți dovlecei, roșii struguri, brânză provolone și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca aperitiv la preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 18%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tortellini cu brânză copioasă, Tortellini cu brânză copioasă și Tortellini copioase Pastan e Fagioli.

Instrucțiuni

1
Gătiți tortellini conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TortelliniTortellini
2
Între timp, într-un castron mare, combinați ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
3
Scurge tortellini și clătește cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TortelliniTortellini
(pachet Cu 2 Porții)(pachet Cu 2 Porții)
4
Se adaugă la amestecul de legume și se amestecă. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De Pui La Rotisor Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Piept De Pui Mici)Felii Subțiri De Pui La Rotisor Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Piept De Pui Mici)

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ediția aniversară NV Wilson Creek Almond, cu o evaluare de 5 stele din 5, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista