Salata Tilapia cu Salsa de căpșuni-ananas ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $3.6 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 173 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, sare condimentată, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma căpșunile, puteți urma acest fel principal cu Clătite cu căpșuni ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Tilapia la grătar cu Salsa de ananas, Tilapia la grătar cu salsa de ananas pentru 2, și Tilapia ușoară cu Salsa de căpșuni.
Instrucțiuni
1
Puneți deoparte 2 linguri de suc de ananas. Într-un castron mic, amestecați ananasul și sucul rămas cu alte ingrediente de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ananas
Ananas
Suc
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Setați controlul cuptorului la fiert. Pe raft în tigaie, puneți pește; pulverizați vârfurile de pește cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Cuptor
3
Presărați blaturi de pește cu 2 linguri suc de ananas rezervat, sare condimentată și boia afumată. Se fierbe cu blaturi de 4 până la 6 inci de la căldură 6 până la 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ananas
Boia Afumată
Sare Condimentată
Pește
4
Între timp, pe fiecare dintre cele 4 farfurii, aranjați 1 cană de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
5
Puneți peștele fript pe spanac. Spoon salsa peste pește și spanac.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.