Salata taitei thailandeze ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 151 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, tahini, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Salată Thailandeză De Tăiței, Salată De Tăiței Thailandezi Pad, și Salată Thailandeză De Tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Rupeți pastele în bucăți mici și adăugați-le în apă clocotită; gatiti timp de 8 pana la 10 minute sau pana al dente; scurgere. Într-un castron mare, aruncați împreună pastele, varza, morcovii, ardeii grași verzi, roșii și galbeni, 1/2 din coriandru, 1/2 din ceapă și creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
1 Kg Tortillas De Maíz
Varză
Morcov
Ceapă
Creveți
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-un castron mic, amestecați împreună untul de arahide, tahini, oțetul de vin de orez și sosul dulce de chile. Se condimentează cu sos de soia, ulei de susan, zahăr brun, praf de usturoi, sare și piper. Cu zece minute înainte de servire, aruncați sosul cu amestecul de varză până când este acoperit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Sare și Piper
Praf De Usturoi
Unt De Arahide
Zahăr Brun
Ulei De Susan
Sos De Soia
Varză
Tahini
Ardei Iute
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Garnisiți cu cilantro rămas, ceapă verde, arahide și semințe de susan negru.
Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.