Salată Thailandeză De Tăiței

Salată Thailandeză De Tăiței
Salata taitei thailandeze ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 151 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, tahini, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Salată Thailandeză De Tăiței, Salată De Tăiței Thailandezi Pad, și Salată Thailandeză De Tăiței pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Rupeți pastele în bucăți mici și adăugați-le în apă clocotită; gatiti timp de 8 pana la 10 minute sau pana al dente; scurgere. Într-un castron mare, aruncați împreună pastele, varza, morcovii, ardeii grași verzi, roșii și galbeni, 1/2 din coriandru, 1/2 din ceapă și creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
VarzăVarză
MorcovMorcov
CeapăCeapă
CrevețiCreveți
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-un castron mic, amestecați împreună untul de arahide, tahini, oțetul de vin de orez și sosul dulce de chile. Se condimentează cu sos de soia, ulei de susan, zahăr brun, praf de usturoi, sare și piper. Cu zece minute înainte de servire, aruncați sosul cu amestecul de varză până când este acoperit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Sare și PiperSare și Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Unt De ArahideUnt De Arahide
Zahăr BrunZahăr Brun
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
VarzăVarză
TahiniTahini
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Garnisiți cu cilantro rămas, ceapă verde, arahide și semințe de susan negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan NegruSemințe De Susan Negru
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
ArahideArahide

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții20
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista