Taco salata III ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 809 calorii, 29G de proteine, și 43G de grăsime. Dacă aveți la îndemână avocado, brânză cheddar, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salata de Taco a lui Jessica cu sos cremos de Taco, Este-mai ușor-decât-a face-salată tacos (salată taco), și Salată Taco.
Instrucțiuni
1
Pregătiți carnea de vită măcinată conform instrucțiunilor pachetului de condimente taco și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2
Într-un castron mare, combinați amestecul de vită, salată verde, ceapă roșie, ceapă verde, fasole pinto, fasole, roșii, avocado și brânză.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.