Salată simplă de inimă de palmier și roșii
Salata simplă de inimă de palmier și roșii necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 148 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei de măsline, împachetați roșii cherry, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare includ Frigarui de salată de inimă de palmier (Salada de Palmito no Espeto), Ginataang ubod (inima de palmier în cremă de nucă de cocos), și Salată de roșii și inimi de palmier.
Instrucțiuni
Se amestecă inimile de palmier, roșii și ceapă de primăvară.
Bateți împreună oțetul de sherry și uleiul de măsline.
Presărați pătrunjelul, aruncați totul împreună și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.