Salata simplă de inimă de palmier și roșii necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 148 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei de măsline, împachetați roșii cherry, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare includ Frigarui de salată de inimă de palmier (Salada de Palmito no Espeto), Ginataang ubod (inima de palmier în cremă de nucă de cocos), și Salată de roșii și inimi de palmier.
Instrucțiuni
1
Se amestecă inimile de palmier, roșii și ceapă de primăvară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Palmier
Ceapă De Primăvară
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2
Bateți împreună oțetul de sherry și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Stropiți peste salată.
4
Presărați pătrunjelul, aruncați totul împreună și serviți.
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.