Salată Simplă De Fasole Verde
Salata simplă de fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 1002 calorii, 25g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 5 minute. Un amestec de tăiat, boabe de grâu, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Salată Simplă De Fasole Verde, Salată simplă de fasole verde cu Dressing de lămâie, și Salată Verde Simplă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o cratiță mică la foc mediu-mare și adăugați uleiul. Odată ce uleiul este fierbinte, scoateți tigaia de pe foc și adăugați boabele de grâu, apoi puneți-le la loc pe foc.
Adăugați un vârf de sare și lăsați boabele să se prăjească.
Adăugați apa și gătiți până când încep să se despartă, aproximativ 45 de minute. Gust. Ar trebui să fie mestecate, dar ferme. Pune deoparte.
Între timp, aduceți o oală suficient de mare pentru a ține aproximativ 6 litri de apă, la fierbere la foc mediu.
Adăugați sare până când apa are gust de apă de mare ușoară. Cum vei ști? Gustă o picătură de apă.
Pregătiți o baie de gheață umplând un bol, suficient de mare pentru a ține fasolea verde, cu apă rece.
Adăugați câteva cuburi de gheață și aliniați-le cu o strecurătoare. Amestecați fasolea verde în baia de gheață pentru a trezi orice fasole care este șchiopătată. Se strecoară și se adaugă în apa clocotită. Gatiti fasolea timp de 2 pana la 3 minute. Folosiți o lingură sau un păianjen pentru a le scoate din apă, transferându-le imediat în aceeași baie de gheață. Lăsați-i să stea în baia de gheață timp de câteva minute, învârtindu-i ușor în apă pentru a se asigura că se răcesc cu toții în apa rece.
Transferați fasolea verde într-un prosop de bucătărie și uscați.
Transferați-le într-un bol de servire și refrigerați.
Într-un castron mediu, amestecați împreună uleiul de măsline, sherry și oțetul balsamic. Condimentează pansamentul cu sare și piper, după gust și dă deoparte.
Când sunteți gata de servit, adăugați boabele de grâu în fasole și stropiți cu vinetă. Aruncați pentru a combina și condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.