Salata Shirazi este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție conține 168 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de frunze de pătrunjel cu frunze plate, roșii de moștenire, castraveți de seră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este minunat. Încercați Salată Shirazi, Salată Shirazi, și Salată de roșii și mentă (Shirazi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ceapa de primăvară și oțetul într-un castron mic; lasa sa stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De Primăvară
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgere.
3
Aruncați ceapa de primăvară, castraveții, usturoiul, toate roșiile, 1/4 cană suc de lămâie și 2 linguri de ulei într-un castron mare; condimentați cu sare și piper și aruncați ușor cu mâinile pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă De Primăvară
Suc De Lămâie
Castravete
Tomate
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Transferați salata într-un platou, rezervând bolul.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați ierburi și restul de 1/4 cană de suc de lămâie și 2 linguri de ulei în vasul rezervat; condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a acoperi. Amestec de ierburi de movilă peste salată.