Salată rusă de somon și cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încercați somonul rusesc și salata de cartofi. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian servește 6 și costă $1.78 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 492 calorii. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca o farfurie. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, maioneză, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Încercați Salată rusă de cartofi cunoscută și sub numele de Olivier Salade, Cameră de ceai rusă Dressing rusesc – acesta este un dressing de salată dintr-un loc cu o istorie bogată, și Yummy Plăcinte De Cartofi Rusești! pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și îndepărtați imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Scoateți din apă fierbinte, răciți și coajați.
În timp ce ouăle se gătesc, așezați cartofii într-o cratiță cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 10 până la 15 minute sau până la licitație.
Se ia de pe foc, se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează până se rumenesc ușor și translucid, aproximativ 10 minute.
Fulgi de somon și întindeți-l pe fundul unui vas de copt din sticlă sau a unui vas de servire.
Întindeți ceapa sotată peste somon. Întindeți ușor puțină maioneză peste stratul de ceapă. Se acoperă cu cartofi și se întinde suficientă maioneză doar pentru a adăuga umiditate stratului. În cele din urmă, feliați ouăle și acoperiți stratul de cartofi.
Întindeți maioneza peste ouă și garnisiți cu pătrunjel tocat. Dacă doriți, puteți rezerva o parte din ou pentru a toca și presăra și deasupra. Se răcește timp de 1 oră înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.