Salată Romaine-Broccoli cu căpșuni

Salata Romaine-Broccoli cu căpșuni este o fără gluten, primar și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de amestec de broccoli-salată de varză, sos de salată de vinaigretă de zmeură achiziționat, salată de romaine ruptă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Salată de romaine cu ierburi cu căpșuni, Salată compusă din Broccoli prăjiți, Romaine, năut și nuci, și Romaine cu nuci pecan prăjite și căpșuni murate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de servire, combinați toate ingredientele, cu excepția sosului pentru salată; aruncați pentru a amesteca.
Se toarnă pansamentul peste salată; aruncați pentru a acoperi.