Salată Rece De Pui Cu Curry

Salată Rece De Pui Cu Curry
Nevoie de o curs principal fără gluten? Salata rece de pui curry ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 311 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pudră de curry, conserve de caise, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Pui Rece Și Crocantă, Cotlete de pui prăjite la tigaie cu salată rece de fenicul, și Salată Cu Curry De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente. Într-un castron mic, bateți iaurtul, conservele, curry-ul, muștarul, sarea și piperul; se toarnă peste amestecul de pui și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
ConservăConservă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se servește pe frunze de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista