Salată rapidă de salată verde cu mere

Salată rapidă de salată verde cu mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Salată rapidă de salată cu mere. Pentru 74 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 116 calorii, 1 g de proteine și 4 g de grăsimi fiecare. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați mere, nuci, bici miraculos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 35%. Rețete similare sunt Salata rapidă de salată verde, Salata de mere pe salată și Salata de mere.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de salată, amestecați salata verde, merele, țelina, stafidele și nucile. Într-un castron mic sau borcan cu un capac etanș, combinați ingredientele pentru dressing; se amestecă sau se agită până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se toarnă peste salată și se amestecă.
3
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista