Reteta salata Puttanesca este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest fel de mâncare are 193 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,58 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, cățel de usturoi, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Salată Puttanesca, Salată de roșii Puttanesca cu capere prăjite, și Paste Puttanesca, Salată De Inimi De Anghinare Sparte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați roșiile, ceapa, caperele, măslinele, hamsiile, usturoiul și pătrunjelul într-un bol mediu. Îmbrăcați-vă cu o picătură de ulei de măsline extravirgin, suficient pentru a acoperi ușor salata, 1 până la 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se presară busuioc, sare și piper, se aruncă din nou și se ajustează condimentele, după gustul tău.