Reteta salata Puttanesca este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest fel de mâncare are 193 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,58 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, cățel de usturoi, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Salată Puttanesca, Salată de roșii Puttanesca cu capere prăjite, și Paste Puttanesca, Salată De Inimi De Anghinare Sparte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați roșiile, ceapa, caperele, măslinele, hamsiile, usturoiul și pătrunjelul într-un bol mediu. Îmbrăcați-vă cu o picătură de ulei de măsline extravirgin, suficient pentru a acoperi ușor salata, 1 până la 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se presară busuioc, sare și piper, se aruncă din nou și se ajustează condimentele, după gustul tău.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ