Salată proaspătă de vară cu somon cu vinetă de lămâie
Salata de vară proaspătă de somon cu vinaigretă de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.52 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 437 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 63 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper, arpagic, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este grozav. Încercați Salate sănătoase: somon, afine proaspete și salată de lămâie cu vinetă de arpagic, Salată De Vară Cu Vinaigretă Proaspătă De Zmeură, și Salată de vară cu vinetă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Împărțiți salata verde pe patru plăci de salată.Rupeți somonul în bucăți medii și aranjați pe verdeață.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.