Salată Portobello la grătar cu Pesto de alune

Salata Portobello la grătar cu pesto de alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 608 calorii, 7g de proteine, și 62g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.19 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare și piper kosher, muștar dijon, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci portobello umplute cu Ricotta, Pesto și Haloumi la grătar, Portobello la grătar și sandviș cu ardei roșu prăjit cu Pesto de fistic, și SALATĂ DE FRIPTURĂ PORTOBELLO LA GRĂTAR CU AVOCADO, LIME ȘI PORUMB LA GRĂTAR pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pătrunjelul, alunele, parmezanul și usturoiul într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă grosier. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline și procesați până când este combinat; transferați într-un bol și condimentați cu sare și piper.
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mediu-înalt pentru grătarul direct și indirect.
Ungeți ciupercile pe ambele părți cu 1/4 din cană ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Așezați ciupercile pe o foaie de copt și prăjiți până sunt fierte, aproximativ 10 minute pe grătar.
Scoateți pe o foaie de copt și cort liber, rezervând lichidul pe care ciupercile l-au exudat.
Bateți împreună lichidul de ciuperci rezervat, oțetul de sherry, muștarul, uleiul de măsline rămas și condimentați cu sare și piper.
Feliați ciupercile în felii groase de 1/2 inci și puneți-le într-un castron mare cu rucola, fenicul și puțină sare și piper.
Stropiți o parte din vinetă pe părțile laterale ale bolului și aruncați salata pentru a o combina. Puneți o piscină de pesto pe o parte a unui platou mare. Movilați salata pe cealaltă parte și garnisiți totul cu frunze de fenicul.
Așezați ciupercile pe un platou mare, așezați feniculul peste ciuperci și stropiți cu pesto. Aranjați rucola în jurul platoului.