Salată Picantă De Taco
Salata picantă de Taco este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 177 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă, carne de vită măcinată, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată Taco cu sos acru și picant, Salată Taco cu sos picant de Avocado, și Salată Sănătoasă Și Picantă De Taco De Pește.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere.
Se amestecă în apă fierbinte, paste nefierte și amestec de sos (din Hamburger Helper box), pudră de chili, oregano, sos de piper și usturoi.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 5 minute, amestecând ocazional. Descoperiți și gătiți cu 5 minute mai mult.
Se ia de pe foc; se răcește 5 minute.
Serviți amestecul de vită pe frunzele de salată.
Se presara cu rosii; top cu păpușă de smântână.