Salată Picantă De Taco

Salată Picantă De Taco
Salata picantă de Taco este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 177 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă, carne de vită măcinată, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată Taco cu sos acru și picant, Salată Taco cu sos picant de Avocado, și Salată Sănătoasă Și Picantă De Taco De Pește.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă în apă fierbinte, paste nefierte și amestec de sos (din Hamburger Helper box), pudră de chili, oregano, sos de piper și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger HelperHamburger Helper
Praf De ChiliPraf De Chili
Sos FierbinteSos Fierbinte
Amestec De SosAmestec De Sos
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
PastePaste
ApăApă
3
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
4
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 5 minute, amestecând ocazional. Descoperiți și gătiți cu 5 minute mai mult.
5
Se ia de pe foc; se răcește 5 minute.
6
Serviți amestecul de vită pe frunzele de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Carne De VităCarne De Vită
7
Se presara cu rosii; top cu păpușă de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
TomateTomate

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista