Salată picantă de portocale și jicama

Salată picantă de portocale și jicama
Salata picantă de portocale și jicama ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 91 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, coriandru, bețișoare de jicama și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Portocale Jicama, Salată De Portocale-Jicama, și Salată De Portocale Jicama.

Instrucțiuni

1
Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile portocalii în castron; se toarnă și se rezervă sucul de portocale pentru o altă utilizare. Aruncați feliile de portocală cu feliile de ceapă și jicama, presărați coriandru și condimentați cu sare și cayenne. Acoperiți și refrigerați salata până se răcește, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
JicamaJicama
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se servește rece sau ușor răcit.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista