Salată picantă de portocale și jicama
Salata picantă de portocale și jicama ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 91 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, coriandru, bețișoare de jicama și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Portocale Jicama, Salată De Portocale-Jicama, și Salată De Portocale Jicama.
Instrucțiuni
Lucrând peste un castron, tăiați între membrane pentru a elibera secțiunile portocalii în castron; se toarnă și se rezervă sucul de portocale pentru o altă utilizare. Aruncați feliile de portocală cu feliile de ceapă și jicama, presărați coriandru și condimentați cu sare și cayenne. Acoperiți și refrigerați salata până se răcește, aproximativ 2 ore.
Se servește rece sau ușor răcit.