Salată picantă de miel și tăiței Soba

Salata picantă de miel și tăiței Soba ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 951 calorii, 41G de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,67 USD pe porție. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de tăiței soba, plus 2 linguri de ulei de canolan, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 32 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare includ Salată Picantă De Tăiței Soba Cu Pui De Arahide, Grapefruit-salată de tăiței Soba cu sos picant de arahide, și Salată de tăiței Soba și varză cu sos picant de arahide.
Instrucțiuni
Bateți împreună 1/4 cană de ulei, pudră de cinci condimente și usturoi într-un vas mediu de copt, adăugați mielul și întoarceți-l pentru a acoperi amestecul. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Bateți împreună oțetul, sosul de soia, uleiul de susan, zahărul, jalapeno, mierea și restul de 2 linguri de ulei de canola într-un castron mare și lăsați să stea în timp ce pregătiți tăiței.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați tăiței soba și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se scurge bine, se pune în castron cu pansamentul, se adaugă ceapa verde și cilantro și se amestecă până se combină.
Lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce gătiți mielul. Poate fi făcut cu 8 ore în avans și refrigerat.
Se servește la temperatura camerei sau la rece.
Încălziți grătarul la mare.
Scoateți mielul din marinată și condimentați cu sare.
Așezați filetele pe grătar și gătiți până se rumenesc și ușor carbonizate, 3 până la 4 minute. Întoarceți și continuați grătarul timp de 2 până la 3 minute pentru o coacere medie-rară.
Scoateți de pe grătar, lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de a tăia felii groase de 1/4 inch.
Transferați tăiței într-un platou mare și acoperiți cu mielul feliat.