Salată Orzo cu Giardiniera și vinetă de roșii uscate la soare
Salata Orzo cu Giardinieran și vinetă de roșii uscate la soare este o lactate gratuit farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 332 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, oregano, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Scurgeți și transferați într-un castron mare.
Între timp, într-un blender sau robot de bucătărie, combinați roșiile, bulionul, oțetul, usturoiul și oregano și procesați până la neted.
Adăugați acest lucru la paste și aruncați pentru a combina. Amestecați giardiniera și busuiocul și aruncați pentru a combina. Condimentează cu sare și piper.
Se servește cald, la temperatura camerei sau răcit.