Salată Nicoise Cu Ton La Grătar

Salată Nicoise Cu Ton La Grătar
Salata Nicoise cu Tunan la grătar este o fără gluten și pescatarian felul principal. O porție conține 1128 calorii, 50g de proteine, și 84G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $5.14 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de avocado, ulei de măsline, ou fiert tare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Salată De Ton La Grătar Ni, Salată De Ton La Grătar Cu Ni, și Salată Nicoise De Ton La Grătar.

Instrucțiuni

1
Ungeți tonul cu lămâie, ulei de măsline și piper. Grătar la gradul dorit de coacere. Pune deoparte.Combinați bine ingredientele pentru pansament. Pune deoparte. (De obicei avem puțin pansament rămas).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Încălziți apa până la fierbere. Gatiti cartofii pana se inmoaie, raciti in apa cu gheata pana la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Îndepărtați și uscați. Gatiti fasolea verde pana cand este crocanta-frageda, raciti in apa cu gheata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Îndepărtați și uscați.Aruncați salata verde și ceapa împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Stropiți cu pansament, aruncați și împărțiți între două farfurii. Împărțiți tonul între farfurii și centrați pe salată.Aruncați cartofii cu 1-1/2 T. pansament, împărțiți între farfurii. Aruncați fasolea verde cu 1/2 T. pansament și împărțiți între farfurii. Împărțiți legumele și ouăle rămase între farfurii, aranjând atractiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
6
Stropiți cu pansament și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista