Salată Mixtă De Fructe Proaspete
Salata mixtă de fructe proaspete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 231 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână semințe de mac, struguri, ananas și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fructe proaspete amestecate cu var și ghimbir, Salată Mixtă De Fructe, și Salată Mixtă De Fructe Și Legume.
Instrucțiuni
Într-un borcan sau recipient bine acoperit, agitați ingredientele pentru pansament.
Tăiați ananasul pe lungime în sferturi.
Tăiați coaja și miezul, îndepărtând orice ochi sau pete rămase din coajă.
Tăiați ananasul în bucăți de aproximativ 1 inch pentru a face 4 căni.
Cojiți portocala, folosind un cuțit de tăiat.
Tăiați de-a lungul membranei ambelor părți ale unei secțiuni portocalii.
Eliminați acea secțiune și continuați cu restul portocalei.
Se spală strugurii și se taie în jumătate.
Tăiați mărul necojit în sferturi și îndepărtați miezul și semințele.
Tăiați fiecare sfert în bucăți de 1 inch.
Agitați din nou pansamentul pentru a amesteca ingredientele. Într-un vas mare de sticlă sau plastic, amestecați fructele și pansamentul. Capac; la frigider până când este gata de servit. Păstrați orice salată rămasă acoperită la frigider.