Salată mixtă cu
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Salata mixtă cu ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,56 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 202 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ridichi, ulei de măsline, ceapă și suc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați pentru salata de Quinoan și linte neagră cu verdeață mixtă de salată, Roșii, Muguri De Fasole Mixte Și Frunze Mixte, și Salată Mixtă De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă verdele și ridichile. Într-un castron mic, combinați oțetul, zahărul, ardeiul și sucul de ceapă.
Bateți în ulei de măsline extravirgin. Condimentează pansamentul cu sare și piper, după gust. Se îmbracă și se aruncă salata apoi se presară cu semințe de susan (opțional) și se servește.